Stroom mee

             … met je leven en wordt je stralende zelf

Er is moed voor nodig om te leven, om mij te tonen in mijn eigen kracht. Niet te gaan en niet te praten, zoals een ander dat van mij verwacht.

Een mens is uniek in heel z’n wezen, een tweede zoals ik bestaat er niet. Het is moeilijk en niet eenvoudig mijn ware kern te blijven zien.

Toch lach ik wanneer ik warmte waarneem. Ik oordeel niet over de andere mens, want ik zou ook zo graag vernemen dat de ander mij neemt, zoals ik ben.

Dan kunnen we samen ons leven leiden, met respect, vertrouwen en tevredenheid. Wat zal deze prachtige mooie wereld dan een fijne verzameling zijn.

We geven elkaar de oneindige ruimte, vooral te blijven wie zij in werkelijkheid is, met liefde en geborgenheid wordt het leven een ware belevenis.

Mijn missie

Mijn missie is om je te helpen gelukkiger te worden in de stroom van het leven. Het inzettten van je talenten en de regie nemen over je leven, dragen daar aan bij.

Dit betekent dat je anders omgaat met jezelf en keuzes maakt die bij jouw Zijn passen.

Gun jij jezelf ook het leukste leven dat je je kunt bedenken?

Wat wil je echt bijdragen aan de wereld?

Waar wordt jij blij van en hoe zorg je goed voor jezelf?

Doordat ik boodschappen van de lichtwereld ontvang, kan ik je makkelijker op weg helpen en dat wat in de weg zit helpen opruimen.

Eén gesprek is meestal voldoende om verandering in gang te zetten en dat mag eenvoudig en met plezier plaatsvinden.

Gesprek of massage

We kunnen een gesprek plannen, waarin we samen kijken wat er speelt in je leven en waar je naartoe wilt. Ik geef je handreikingen en zonodig via de app ondersteuning in de periode daarna.

Soms is het niet zo duidelijk voor jezelf. Je kunt dan kiezen voor een massage. Het lichaam geeft me informatie over spanningen en oud zeer en dan gaan we daar mee aan de slag, zodat je weer lichter verder kunt.

Ook een energetische behandeling behoort tot de mogelijkheden.

We overleggen samen jouw route.
De bijdrage is 65 euro.